سلام اقای دکتر. من چند ساله که وقتی هر جای بدنم مثل دستام یک خراش سطحی هم که برمیداره جای زخم یا اصلا خوب نمیشه یا خیلی دیر خوب میشه؟ مشکل چیه و چیکار میشه کرد اقای دکتر؟ سوال دیگم اینه که برای خوب شدن سریع دانه قرمز رنگ روی بینی چیکار میشه کرد؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ترمیم اسکار زخم شما مشکل دارد. میتوانید بعد از ایجاد هر زخم از یک کرم ترمیم کننده استفاده کنید. برای دانه قرمز تشخیص مشکل شما نیاز به معاینه دارد. لطفا به متخصص پوست مراجعه نمایید. [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

درمان پوکی استخوان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوانسازی آلت تناسلی بانوان با لیزر

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

رادیوگرافی IVP روشی برای تصویربرداری از کلیه ها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کنترل چربی خون با تغذیه

تزريق فيلر در صورت و اطراف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بهترین روش غیر جراحی درمان افتادگی پلک

تزریق فیلر برای حجیم سازی و فرم دهی به گونه ها

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

رابطه ی هورمون استروژن با سرطان سینه