سلام. اقای دکتر من برای اینکه چشمهام کوچیکه میخاستم گوشه چشمهامو یکم بکشم که حالت اسیا یی پیداکنه و درشتر بنظر بیاد یکی از جراحان پلاستیک در سایتش زده بود هزینش بیست ملیون ایا اقعیه این هزینه و ایا من میتونم برای این کار و همچنین لیفت دم ابروهام ب متخصصین پوست با هزینه کمتر مراجعهکنم مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

هزینه این عمل زیبایی چشم مبلغ بسیار کمتری است. به نظر من هزینه و همچنین عکسهای سایر پزشکان را هم چک بفرمایید [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیجراحی های زیبایی چشم

تلفن : 91620100 - 031

تقویت مو با پی آر اف (PRF)

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

سونوگرافی فراصوتی داپلر چیست؟

گل مژه چگونه درمان میشود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کاشت مو چه عوارضی دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ورم بعد از تزریق ژل لب چند روز طول میکشد؟

تشخیص حاملگی پوچ با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

انگيزه كاری يعنی چه ؟

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

سونوگرافی بیضه چیست و چگونه انجام میشود؟

آیا صدا دادن گردن نیاز به درمان دارد؟