سلام وقتتون بخیر یکسال و نیم هست که از قرصراکوتان استفاده میکنم دزمصرفی ابتدا هفته ای 1 عدد سپس هفته ای 3 تا بوده و بعد از بهبودی نسبی هر ده روز یک عدد مصرف میکنم الان متاسفانه صورتم شروع به جوش زدن کردن و الان نمیدونم علت چیه ممکنه ازچرب شدن کبد باشه؟در ضمن در این مدت هیچ گونه ازمایش کبد ندادم سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر راکوتان را زیر نظر پزشک مصرف میکرده اید که باید ماهی یکبار آزمایش کامل شامل کبد برای شما انجام شده باشد. اگر شخصا مصرف میکرده اید هم که برای بررسی علت جوش زدن به پزشک مراجعه کنید. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان جوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

دلایل احتمالی ابتلا به درماتیت و انواع درماتیت

بیماری كاوازاكی

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

کانتورینگ صورت با تزریق چربی چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا بهترین روش درمان میگرن تزریق بوتاکس است؟

از ایمپلنت انتظار چه چیزی را باید داشته باشید

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

بررسی علت و علائم بیماری روماتیسم مفصل ران و لگن

اچ ام بی چیست ؟

درمان تنگی کانال نخاعی با جراحی و دارو درمانی

تفاوت درمان چاقي و سلوليت