با سلام .من 35 ساله هستم و پسرم.شکل صورتم از حالت وی انگلیسی به حالت یو انگلیسی در اومده یعنی بالا صورت و گونه هام تورفتن و پایین صورتم در ناحیه دو طرف فک عریض و چاق و بخ اطر همین سنمو خیلی بالا نشون میده یکبار دو سال پیش که هایفو تازه اومده بود پیش خانم دکتر ملکی انجام دادم ولی راظی کننده نبود بنظر جنابعالی چیکار میشه کرد.مرسی

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای پاسخ دقیق باید شما را معاینه کنم ولی به نظر من با تزریق پرکننده های پوستی درکنار یک اقدام جوان کننده مثل آر اف فرکشنال میتوانید بهبود زیادی ایجاد کنید [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیتزریق پرکننده ها آر اف فرکشنال

تلفن : 91620100 - 031

دستگاه آی پی ال و درمان جوش صورت

درمان پوست خشک

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

بهترین روش پاک کردن تاتو خط چشم

میزان تأثیرگذاری کرمهای دور چشم

جامع ترین اطلاعات درباره بوتاکس

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

فواید قرص زینک

درد لگن

درد گردن و شانه چگونه درمان می شود؟

تکنیک ها و محدودیت های جراحی لیزری دیسک کمر