سلام وقت بخیر دختری هستم ۲۰ساله که به متخصص پوست مراجعه کردم وکرم ملاکرفورت ویه پن روشن کننده لیلاک نوشتن واسم که من کرم ملاکر رو قبل خواب میزنم وصبح میشورم الان سه روزه استفاده میکنم از روز دوم صورتم یکم پوست پوست شده من گفتم چون لایه برداره اینطور شده و آیا میشه روزا از کرم نرم کننده دست و صورت مای استفاده کنم باشما توصیه دیگه ای دارید؟ چه مدت از کرم ملاکرفورت استفاده کنم کافیه؟متشکرم بابت پاسخگوییون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام بله میتوانید استفاده کنید. اگر پوسته شدن ادامه داشت میتوانید زمان ماندن کرم لایه بردار برروی صورت را کم کنید یعنی مثلا ۸ شب استفاده کنید و ۱۱ شب بشویید از نظر مدت زمان با متخصص پوست خودتان مشورت کنید. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

بکارگیری برنامه های توانبخشی در درمان آسیب های ورزشی

روابط عاطفی موفق چگونه اند ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

چگونگی مصرف و نحوه عملکرد ضد آفتاب

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان دارویی جهت درمان سنگ ادراری چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

مزوبوتاکس چیست؛ مزوتراپی با بوتاکس

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

نشانه های وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

توده هیپواکو چیست و چه علائمی دارد؟

روش مصرف، عوارض و محدودیت های ماینوکسیدیل

ملاسما