سلام من چند تا سوال داشتم1مصرف همزمان ویتامین ب وروی می تواند تولید دی هیدرو تستوتسترون رامهارکند2خوی دی هیدرو تستو تسترون می تواند باعث چربی پوست سر شود3 ایا تراشیدن موی سر تاثیری در تقویت ریشه موداره وسوال اخر شامپوهای حاوی ویتامین ب واقعاً تاثیری بر موی سر دارد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

مصرف همزمان ویتامین ب وروی می تواند تولید دی هیدرو تستوتسترون رامهارکند خیر 2خوی دی هیدرو تستو تسترون می تواند باعث چربی پوست سر شود بله 3 ایا تراشیدن موی سر تاثیری در تقویت ریشه مو داره خیر وسوال اخر شامپوهای حاوی ویتامین ب واقعاً تاثیری بر موی سر دارد خیر [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو تقویت مو

تلفن : 91620100 - 031

ماندگاری تزریق ژل به چه عواملی بستگی دارد؟

اثر شیر و فرآورده های آن در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

قارچ های پوستی چیست و چگونه ایجاد میشود؟

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت چهارم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

درمان زرد زخم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

رابطه ایجاد جوش و مواد غذایی و درمان آنها

علائم بروز عفونت ادراری در کودکان و سالمندان

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

با کفی و کفش های طبی مخصوص جبران کوتاهی پا آشنا شوید