با سلام خدمت شما میتونم درصد ماینوکسیدیل رو تغیر داد من 5 درصد میزنم وخیلی چرب میخام 2 درصد بزنم تغیرش باعث ریزش مو یا اثر دارو کم نمیشه وسوال اخر راهی برای جذب سریعتر وجود داره چون بدلیل چرب بودن دارو خیلی دیر جذب میشه

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

استفاده از ماینوکسیدیل ۲ درصد تغییری در چربی دارو نمیدهد. معمولا یک ریزش موی مختصر موقع تغییر وجود دارد. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آیا پانچ برای درمان جای آبله مرغان مناسب است؟

درمان لک صورت

نمونه برداری پستان چیست و چطور انجام می شود؟

تخلیه مایع پلورال افیوژن تحت گاید سونوگرافی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

گرگرفتگی دوران یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تشنج چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

چه موقع باید برای کهیر به پزشک مراجعه کرد؟

علائم تورم و التهاب غدد لنفاوی و تشخیص با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جراحی لیفت سینه چه مراحلی دارد؟