سلام من خانمی33 ساله هستم. و جای زخم روی پوستم خیلی دیر خوب میشه.آیا کرم مناسب در این خصوص موجود هست؟همچنین از نظر ویتامین، طبق آزمایشها همه چیز در بدنم خوب هست. لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم زودتر خوب بشوند . در صورت امکان برای رشد سریع ناخنها هم راهکار بفرمایید. من فقط ناخن انگشتی که مربوط به حلقه هست در دستم بلند میشه و همه انگشتان پاهایم بلند میشوند به جز شست پایم و وقتی هم که کمی بلند میشوند از زیرناخن دو تیکه و شکسته هستند. سپاس از وقتی که میگذارید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سرعت ترمیم پوست معمولا جنبه ژنتیکی دارد ولی میتوان موقع زخم از کرمهای ترمیم استفاده کرد تا سرعت ترمیم بهتر شود. افزایش رشد ناخنها نیاز به معاینه و بررسی دارد تا علت آن مشخص شود. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیانواع پوست ناخن

تلفن : 91620100 - 031

علائم افتادگی لگن و درمان آن

چرا استفاده از لیزر موهای زائد موثر است

تزریق چربی و مراقبت های پس از آن

نقش ویتامین B12 در اختلال نعوظ

آیا پروستات با دارو درمان میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ریزش مو و دلایل آن و بعضی راههای درمان

راه های پیشگیری از دیسک گردن

عکس رنگی کلیه (IVP) چیست و چگونه انجام می شود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان پوکی استخوان با تغذیه