باسلام و خسته نباشی ، جناب دکتر بنده پسری 30 ساله هستم و مدت 8 سال ریزش مو دارم و زمینه ارثی نداریم و حجم موهام مقداری کم شده و کلیه آزمایشات انجام دادم مشکل خاصی نداشتم ،ریزش بیشتر به خاطر استرس و تنش عصبی بوده ، در یک دوره 6 ماهه ماینوکسیدیل 5 درصد استفاده کردم فوق العاده موهام پرپشت شدن به طوری که به 8 سال قبل بازگشتند ولی بعد از قطع دارو مجددا شروع به ریزش کردن خواهشمند است راهنمایی طرز استفاده و راهکار موثر با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید به درمان ریزش مو با مینوکسیدیل ادامه بدهید. در مورد روش استفاده به مقاله در وبسایت مراجعه کنید [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفارو پلاستی و تاثیر آن بر زیبایی

توضیحاتی درباره نحوه انجام سونوگرافی پروستات در منزل شما

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

علل وزوز

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

فریز درمانی پوست چیست و چگونه انجام میشود؟

کلسیم در ورزشکاران

روشهای موفق غذا دادن به کودکان

هرآنچه در مورد بیماری زونا باید بدانید

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دشمنان پوست

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]