سلام.خانم ۳۳ ساله هستم.ریزش مو کم حجمی مو اذیتم میکنه.همه راهها را امتحان کردم.تصمیم به مزوتراپی وپی آر پی دارم.نظر شما چیست؟تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای درمان ریزش مو حتما باید علت آن مشخص شود. مزوتراپی و پی آر پی مادامیکه علت ریزش برطرف نشود موثر نیستند [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیمزوتراپی مو پی آر پی مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

لنزهای تماسی ـ بخش چهارم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

چگونه منافذ باز پوست را درمان کنیم؟

استفاده از سمعک در انظار عمومی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

مزایا و معایب کاشت مو به روش fit

اثر ورزش در کم کردن وزن

چگونگی مصرف داروها برای درمان آکنه

آیا نسل جدید کرایولیپولیزها ( کرایولیپولیز چند وجهی) موثرترند؟

نکات قبل و بعد سلول درمانی

تفاوت چاقی و سلولیت