سلام آقای دکتر خسته نباشید من هفته پیش لیزر اربیوم و سی او تو فرکشنال باهم انجام دادم و بنا به دلایلی مجبور شدم بعد 1 هفته دلمه های روی صورتمو بکنم و قبلش کرم ترمیم کننده روزی 3بار استفاده میکردم.میخواستم ببینم مشکلی از این نظر ایجاد نمیکنه؟ چون الان صورتم کمی قرمز مایل به رنگ صورتی شده. به نظر شما با مصرف مدام کرم ترمیم کننده بهبودی حاصل میشود؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر بود لیزر اربیوم و فرکشنال را با هم انجام نمیدادید ولی به احتمال زیاد مشکلی ندارد [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیفرکشنال لیزر پوست جوانسازی پوست

تلفن : 91620100 - 031

جراحی خال با برداشتن یا تراشیدن چگونه انجام میشود؟

علائم روماتیسم چشمی یا یوئیت چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تاثیر مکمل روی منیزیوم ZMA و نحوه مصرف آن در ورزشکاران

درمان جراحی فیبروم رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیزر تراپی مو برای درمان ریزش موها

نشانه های پوست حساس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

بعد از عمل پروستات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟

تشخیص بدخیمی آلت تناسلی در مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سن مناسب لیفت لب