اقای دکتر سلام ، من مارک دیسپورت زدم و الان یک ماه از زمان تزریق گذشته و دچار سردرد شدم که چند روز پشت سرهم است در صورتیکه قبلا اینجوری نبوده ، شک دارم به مارک بوتاکس تزریقی چون ندیدم و از پزشکم هم که سوال گفت دیسپورت ولی چون تزریق بار اول هم بود حساسیت های مثل جوش پیشانی ، افتادگی پلک تا دو هفته و الان هم اثرش دارع میره ایا تقلبی بوده بخاطر زود رفتن اثر ان .ممنون مبشم کمکم کنید چون واقعا نگرانم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمال اینکه دیسپورت نباشد هست به دلیل اینکه این عوارض با بوتاکس دیسپورت نادر است [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیتزریق بوتاکس دیسپورت جوانسازی پوست

تلفن : 91620100 - 031

سن مناسب لیفت لب

نقش تغذیه در شب ادراری کودکان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ

انواع درد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مازوخیسم جنسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

اطلاعاتی درباره اختلال جنسی پارافیلیا

ساب سیژن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

تستوسترون پایین در مردان چه علائمی دارد؟