facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir





سوال پزشکی کاربر

سوال :

اقای دکتر سلام ، من مارک دیسپورت زدم و الان یک ماه از زمان تزریق گذشته و دچار سردرد شدم که چند روز پشت سرهم است در صورتیکه قبلا اینجوری نبوده ، شک دارم به مارک بوتاکس تزریقی چون ندیدم و از پزشکم هم که سوال گفت دیسپورت ولی چون تزریق بار اول هم بود حساسیت های مثل جوش پیشانی ، افتادگی پلک تا دو هفته و الان هم اثرش دارع میره ایا تقلبی بوده بخاطر زود رفتن اثر ان .ممنون مبشم کمکم کنید چون واقعا نگرانم


دکتر علیرضا واعظ شوشتری [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ] :

احتمال اینکه دیسپورت نباشد هست به دلیل اینکه این عوارض با دیسپورت نادر است [ 1397-11-21 ]


پاسخ سوال پزشکیبوتاکس جوش پلک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031
پیامهای بهداشتی
هر روز با استفاده از هر روشي فعاليت بدني بيشتري داشته باشيد


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان