facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام آقای دکتر من ۷۵ روز پیش خدمت شما کاشت انجام دادم و مشاورین کلینیک فرمودند باید روزانه ۲عدد قرص فینستراید استفاده کنم که به شدت روی من تاثیر گذاشته و من رو نگران کرده میخواستم بدونم با کاهش قرص از ۲ قرص به ۱ قرص احتمال کاهش عوارض وجود داره یا خیر؟ واگر قرصو کاهش بدم برای کاشت مویی که انجام دادم مشکلی پیش میاد یا خیر؟


دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ] :

سلام بتدریج میتونید دوز دارو را کاهش بدید [ 1397-02-25 ]




آدرس مطب : تهران ، بلوار آفریقا ، نرسیده به تقاطع میرداماد ، پلاک 67 ، کلینیک جردن
تلفن : 88886501 - 021
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید استراحت و رژيم غذايي كافي در زمان شيردهي موجب افزايش شيرو مقوي بودن آن مي شود ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان