باسلام بنده حدود 8 ماه است که به دلیل داشتن فیبروم قرص دزوسپیتو به روش صحیح استفاده می کنم و تقریبا پریودی منظم دارم و سیکل بنده 21 می باشد این ماه در زمان پریودی با نامزدم رابطه داشتم در حد اینکه احتمال تماس پیشاب وجود داشت و نه دخول یا غیره ولی با این وجود چون در زمان تخمک گذاری بود بنده قرص اورژانسی اج دی هم استفاده کردم احتمال بارداری هست و اینکه همچنان مصرف بقیه قرص های دزو سپیتو این ماه را ادامه دهم . باتشکر

دکتر نرگس علیان :

احتمال بارداری نیست طبق نظرپزشکتون دارو مصرف کنید [1396-04-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

مواد مغذی ویتامین ها و پروتئین ها

اسکلروتراپی رگ های واریس چگونه است؟

اگر از چربی های شکم و پهلوی خود خسته شده اید این مطالب را بخوانید

آیا سن من بر باروری من تأثیر دارد؟

برای ناخن سالم چه ویتامین هایی را مصرف کنیم

درباره بیماری پوستی پسوریازیس چه میدانید؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ترس هاي طبيعي و لازمه دوران رشد کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

علت و علائم خار پاشنه پا و درمان آن

لیفت نخ