با سلام من از نوجوای یه مشکلی دارم و اون اینه که به سرعت وقتی با جنس مخالف حرف می زنم التم سفت میشه . الان که در آستانه ازدواجم حتی با صحبت تلفنی روزمره با نامزدم دچار این مشکل میشم. در دیدار حضوری واقعا این مسئله دردسر ساز شده و حتی باعث درد در ناحیه بیضه ها میشه. من باید چه کار کنم

دکتر مجید حقیقت :

درود و ادب . ازدواج کنید انشالله که مشکل حل می شود . درد بیضه ناشی از تحریکات جنسی هست که خوب ارضا نشوید . [1396-05-28]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، مقابل بیمارستان عیسی بن مریم ، ساختمان 71
تلفن : 3220549 - 031

انواع تومور های ستون فقرات

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بافت برداری چیست و چه کاربردی در پزشکی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا بعد از عمل جراحی پلک میتوان بوتاکس تزریق کرد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تزریق چربی به دست

انسداد عروق شبکیه چیست

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

مزایای الکس سرد کوترا برای لیزر موهای زائد چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

چگونه میل به چربی را کاهش دهیم

بیش فعالی مثانه چه بیماری است؟

نقش آرژنین در ورزشکاران