فردی 26 ساله و مجرد هستم. گاهی اوقات که حالت نعوظ پیدا می کنم، بنا به مسائل مذهبی از خودارضایی خودداری می کنم. مدتی بعد از رفع نعوظ و بعد از دفع ادرار، سوزشی در ابتدای آلت تناسلی احساس می شود. با رفتن مجدد به دستشویی مقدار کمی ادرار به صورت منقطع خارج می شود که بعد از این، میزان سوزش کم و یا رفع می شود. می خوستم بدانم که علت این امر چیست و آیا نیاز به معاینه توسط متخصص است یا خیر؟

دکتر مجید حقیقت :

درود و ادب . تحریکات زیاد جنسی زیاد بدون انزال میتواند منجر به تحریک پروستات و باعث ورم پروستات بشود . مشکل در ادرار به دلیل ایجاد تورم در پروستات است . [1396-05-28]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، مقابل بیمارستان عیسی بن مریم ، ساختمان 71
تلفن : 3220549 - 031

کاشت ابرو در چند جلسه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

علت گوشت اضافه بعد از عمل پلک و درمان آن

روشهای غیر جراحی کشیدن گوشه چشم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

فواید پاکسازی پوست

تنبلی تخمدان و جوش صورت

سیاهی زیر چشم چگونه درمان میشود؟

راهکارهای افزایش ماندگاری و نقاط تزریق فیلر و ژل صورت

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

بهترین درمان کک و مک

آیا ضربه به بیضه باعث ناباروری میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]