باسلام و آروزی سلامتی روزافزون.بنده به دلیل نامعلومی دچار یه مشکل عجیب هستم .دست ها و پاها خصوصا و تقریبا کل بدنم وقتی آب سرد رو لمس میکنه یا اینکه یخورده در معرض هوای سرد قرار میگیره به شدت میخاره قرمز میشه و به شدت ورم میکنه .خیلی اذیت میشم و نمیدونم به چه پزشکی با چه تخصصی برم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بیماریهایی وجود دارد که در اثر درمعرض سرما قرار گرفتن ایجاد یا تشدید میشوند،معمولا تشخیص نوع و علت بیماری نیاز به شرح حال،معاینه و گاها بررسیهای آزمایشگاهی داره .میتونید به متخصص پوست یا داخلی مراجعه کنید. [1401-02-07]

پاسخ سوال پزشکیبیماریهای پوستی

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مقایسه تزریق ژل و بوتاکس برای درمان چین و چروک

انواع اختلالات جنسی

جوانسازی با تزریق چربی

آکنه یا جوش صورت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

کانتورینگ صورت با تزریق چربی چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

کشیدن پوست با نخ لیفتینگ

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

جوان سازی پوست با مزوتراپی

زاویه سازی صورت با تزریق چربی چگونه است؟

درمان ریزش مو با مزوتراپی