با سلام خسته نباشید یکی از دوستان من که 9 ساله با هم دوستیم مشکوک به مصرف شیشه هستش ولی خودش اینو قبول نمیکنه و میگه پنج شش ماهه که شیشرو ترک کرده و دوره مصرف شیشه ش فقط یکی دو ماه بوده که توی سه روز تونسته شیشرو بزاره کنار با زجر فراوون ایا واقعا میشه؟صحت داره؟ من گشادی مردمکه چشمش رو دیدم و وقتی هم بهش گفتم خودشو بی خبر جلوه میداد روز به روزم داره لاغر تر میشه دستاش میلرزه میخواستم بدونم چجوری میتونم کمکش کنم اصن راه فراری داره از این ماده؟ تروخدا کمک کنید کسی هست جواب بده

دکتر مطهره میردامادی :

این علائم در مصرف شیشه دیده می شود اما ممکن است علتهای دیگری هم داشته باشد انچه لازم است اینکه خود ایشون یا یکی از نزدیکانشون به روانپزشک مراجعه کنند [1396-10-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

متاتارسوس اداکتوس یا چرخش پنجه پا به داخل چه عارضه ای است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

خواص هیالورونیک اسید برای پوست

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان زگیل تناسلی با لیزر

جراحی باز یا لیزری پروستات، کدام بهتر است؟

ورزش هوازی ، بهترین تمرین برای مغز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مزوتراپی مو چیست و چه تاثیری در درمان ریزش مو دارد؟

کم خوابی

بررسی روشهای غیر دارویی درمان ریزش مو