باسلام و خسته و تشکر شما پسر ۳۲ ساله هستم که حدود ۴ سال پیش به علت مصرف زیاد حشیش در یک شب دچار حمله پانیک شدم و بعدش به تشخیص روانپزشک دچار مسخ شخصیت و حدود یکسال مصرف لاموتیریژن و ولبان و ریسپیریدون کاملا خوب شدم و بعدش به علت عدم اطلاع حدود یکسال و نیم قلیان و گهگداری مشروب مصرف کردم تا یک ماه پیش که دوباره حس غربت مخصوصا با خودم و ادما و وحشت برگشت داروها باز تحت نظر پزشک مصرف میکنم الان نمیدونم خوب شدم یا نه ونمیفهمم . غریبگی به خودما دارم و سردر گمم که خوب شدم یا نه البته فکر

دکتر مطهره میردامادی :

شاید لازم باشه یه مقدار داروتون زیادتر بشه تا علائم کاملا رفع بشه و احساس بهبودی کامل پیدا کنید [1396-07-24]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

کربوکسی تراپی دردرمان سلولیت

دلایل ریزش ابرو و راهکار درمان آن

مقایسه دو روش جوانسازی هایفو و اندولیفت

نیاز الکترولیت هادر بدن ورزشکاران

بافت برداری چیست و چه کاربردی در پزشکی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تبخال

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

علائم و علت آب آوردن و ورم زانو

پیشگیری، علائم و تشخیص ریزش مو

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علائم و علت در رفتگی کتف و شانه چیست؟