سلام مردی ۲۸ ساله هستم از نوجوانی صورتم زیاد جوش میزنه همچنان هم ادامه داره البته با شدت کمتر. یکی دو مرحله هم قرص آکوتان مصرف کردم اما چند وقت بعدش بازم صورتم شروع میکنه جوش زدن؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

آکنه بیماری مزمن محسوب میشود و ممکن است نیاز به درمانهای طولانی ،متناوب و گاهگاهی بر اساس شدت و نوع ضایعات پوست باشد. لذا بیماران بایستی تحت نظر متخصص پوست باشند و در صورت نیاز درمانهای مناسب رو بکار ببرند. [1401-02-07]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ارتباط چاقی و استرس

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

انواع کاربردهای لیزر کیوسوئیچ

نکاتی در مورد مراقبت از ناخن ها

بلفاروپلاستی چیست و به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

پروتکل انجام کرایولیپولیز

بلفارو پلاستی و تاثیر آن بر زیبایی

مراقبت های پس از جراحی اپی کانتوپلاستی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

مراقبتهای لازم پس از عمل شکستن سنگ حالب از راه مجرا

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

التهاب گلومرول های کلیه (گلومرلونفریت) چیست؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]