سلام. میخوام بدونم برای رفع رنگ زردی که دور سفیدی چشم را میگیره داروی سریعی هست.

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . معمولا این رنگ زرد نشانه بیماری نیست ولی استفاده از سبزیجات و میوه جات مختلف و مایعات خصوصا آب بیشتر نیز ممانعت از رسیدن آفتاب به چشم ها باعث شفاف شدن سفیدی چشم ها می شود . [1396-10-03]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

نحوه انتقال و بلند کردن صحیح اجسام

ساک حاملگی کلابه و سایز آمبریو کوچک یعنی چه؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

گودی کف پا

لیزر بهترین روش درمان زگیل

سونوگرافی پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

رفع افتادگی صورت بدون جراحی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان اسکارفرو رفته با تزریق ژل

درباره شانه منجمد بیشتر بدانید؛علت، علائم و درمان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آزوسپرمی چیست؟