سلام خسته نباشید.ازسه ماه بطورناگهانی دچارتاری دیدوچشم دردشدیدهستم بطوریکه مدت تاری دیدبنده20دقیقه طول میکشه وخطوط موج دارجلوی چشام میبینم حتی باچشمای بسته.درمعاینه چشم پزشک چشام هیچ مشکلی ندارن.به دکترمغزواعصاب رفتم ودرنوارمغزی تی ال ای تشخیص داده شد.خیلی نگرانم که ام اس باشه ونگران بینایی ام هستم.لطفادقیق راجع به تی ال ای راهنماییم کنین.ممنون

دکتر سیروس بخت آور :

درود و ادب . این علائم می تواند به دلیل درگیری و انسداد گذرای عروق مغزی مربوط به سیستم بینایی باشد و لازم است با MRI و CT اسکن دقیقا محل درگیری مشخص شود . ام اس معمولا چنین علائمی ندارد . [1396-10-03]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، آمادگاه ، ساختمان آژند ، بلوک بی3 ، طبقه سوم ، واحد 301
تلفن : 32240818 - 031

درمانهای طب فیزیکی و توانبخشی در دیابت

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

صرع و دلایل صرع

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

راهکاری های ترمیم بهتر زخم

دکتر رسول توکلی کیا [ متخصص پوست و مو ]

علت انجام سونوگرافی شکم چیست؟

اهمیت بررسی اندازه سنگ کلیه با سونوگرافی

کبد را بیشتر بشناسیم

علت و علائم تنگی سوراخ مجرای ادرار

بهترین کرم ضد آفتاب

کلیپ ارتودونسی جهت اصلاح روابط دندانی 3

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]