با سلام عرض خسته نباشید من ۲۰ سالمه و دو هفته ای میشه که بی دلیل دچار خون دماغ میشوم گاهی بعد از بیدار شدن از خواب و گاهی در طول روز میخواستم بدونم که چه کاری برای برطرف کردن این مشکل انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر کامبیز بهشید :

درود و ادب . از کرم ویتامین آ چشمی استفاده کنید . داخل حفره های بینی . اما اگر ادامه یافت حتما به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید . [1396-09-26]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان دروازه شیراز ابتدای چهارباغ بالا نبش کوچه شهید مختاری ساختمان جم طبقه دوم
تلفن : 36630353 - 031

عملکرد دستگاه آنالیز بدن InBody (بادی آنالایزر)

مناسب ترین زمانها برای برقراری رابطه جنسی

تنگی کانال نخاعی کمر و بارداری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

مونوپلژی چیست و چگونه بر بدن شما تأثیر میگذارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

هر آنچه باید در مورد موبیلیزاسیون بدانید

در مورد بوتاکس بیشتر بدانید

دیده نشدن کلیه جنین در سونوگرافی

آیا محلول لامینین برای ریزش مو خوب است؟

ژل هاي فيلر