سلام نوجوانی ۱۶ ساله هستم پشت گردنم و شاید توی موهام یک سری لکه ها سفید رنگ زده ، لکه که نه بیشتر حالت خشکی پوست داره و وقتی دستم بهش میخوره مثل شوره از سرم میریزه در ضمن خارش خفیف هم داره میخواستم ببینم مشکل چیه چیکار باید بکنم بعضیا هم میگن مال سنه با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای پاسخ دقیق برای درمان لکهای پوستی باید شما را معاینه کنم ولی احتمالا یک بیماری پسوریازیس موضعی است یا شوره سر شدید . [1400-12-02]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس شوره

تلفن : 91620100 - 031

انواع عفونت های کلیه یا پیلونفریت و علائم آنها

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

پرکاری تیروئید و درمان غذایی

مراقبت حین درمان ارتودنسی

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

داروهای نازایی-بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جوانسازی پوست صورت با لیزر

درمان دائم تعریق شدید زیر بغل و کورت ساکشن

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

علائم بیماری های بیضه

روشهایی برای افزایش کلاژن سازی پوست

اصول مراقبت از سوندهای ماندگار مجرای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]