سلام.حدود 8 هفته پيش موقع کوتاه کردن ناخن شست پا بيش از حد کوتاه شد و دردناک بود.مدتى پنبه زيرش گذاشتم تا اذيت نشم.اما الان مشکل اينه که بالاى ناخن درد نداره بلکه حس مى کنم از طرف کناره به گوشت پا فشار وارد ميشه.پوسته کنار انگشت بلند شده بود که ديروز ناخوداگاه کنده شد.و الان با هرفشار مقدار کمى چرک و خون خارج ميشه.و کمى گوشت پا قرمز شده.وقتى در اينترنت جست جو کردم با احتمالاتى مثل عفونت و حتى قانقاريا مواجه شدم.واقعا استرس گرفتم. و الان دسترسى به پزشک ندارم.خواهشا راهنمايى کنيد.ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نگران قانقاریا نباشید.علایمی که اشاره کردید منطبق با این تشخیص نیست.اما خب بنظر میرسه که مشکلتون نیاز به مداخله پزشکی داره و منطقیه به پزشک مراجعه کنید. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیناخن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بهترین داروهای درمان ریزش موی سر چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

روشهای مختلف درمان التهاب تاندون آشیل پا

درمان دردهاي ناحيه شكم و لگن

توضیحاتی درباره جراحی میکروسکوپیک واریکوسل

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چند نکته مهم برای مراقبت از شنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نکات آرايشی مهم در رابطه با مو

چه عواملی باعث بیرون زدگی دیسک می شود؟

در تابستان از پوست خود مراقبت کنیم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آرتروز مفاصل چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]