با سلام بیماری مبتلا به ویتیلیگو هستم که از منوبنزون استفاده میکنم برای رفع موهای زائد از چه نوع لیزری میتونم استفاده کنم که خطر نداشته باشه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه موهاتون تیره است و سفید نشه تفاوت چندانی بین انجام لیزرموهای زائد بین شما و سایر افراد وجود نداره. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

پوست سالم وشاداب

زاویه سازی و فرم دهی فک با تزریق ژل

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

همه چیز درباره رنگ مو - قسمت دوم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

سردرد ـ قسمت اول

نحوه انجام و مزایای تزریق ژل لب طبیعی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

رویای شفاف

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بهترین خوراکی ها برای داشتن پوست خوب