من پشت کنکوری ام و به شدت استرس دارم قبلا پرسیدم گفتن دارو اگر بدند در طولانی مدت اعتیاد میاره حالا من چی کار کنم تا استرسم برطرف بشه؟ ممنون

دکتر مطهره میردامادی :

این یک تصور غلط در مورد دارو است و اگر استرس شما درمان بشه نه تنها به داروها معتاد نمیشید بلکه نتیجه بهتری از کنکور می گیرید [1396-10-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

آیا سرطان پستان همیشه متاستاز می دهد؟

آیا مزوتراپی روش مؤثری برای درمان لک صورت است؟

کربن لیزر؛ بهترین راه جمع شدن منافذ باز پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

خشکی چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

تاثیر مکمل روی منیزیوم ZMA و نحوه مصرف آن در ورزشکاران

پزشک پوست چه کسی است و چه مشکلاتی را درمان می کند؟

عوارض و آسیبهای بیماری ام اس بر بدن چیست؟

نقش کوئرستین در ورزشکاران

تشخیص و درمان سرطان تخمدان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]