باسلام.دختری 24ساله هستم ازسن11سالگی دچار تشنج شدم درحال حاظر دارو مصرف میکنم قرص لوبل 500 اما تعداد تشنجات من بسیار کم است و3سال است که تشنج نداشتم وقبل از این سه سال هم 5 سال بود تشنج نداشتم .مسعله اصلی من برای ازدواج ومطرح کردن این موضوع با خواستگاروخانواده ان است ونکنه مهم بارداری است که کاملا میترسم ونگران هستم چون باتوجه به ترس ونگرانی من باتوجه به تعداد کم تشنجاتم باز نمی توانم راجع ازدواج وبارداری درست تصمیم گیری کنم.

دکتر نرگس علیان :

سلام عزیزم برای بارداری وازدواج شما مشکلی نیست باید تحت نظر باشید دردوران بارداری وبه مشاوره مراجعه کتید برای چه طور مطرح کردن [1396-10-11]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

علت درد استخوان ساعد دست

لیفت لب بالا بدون جراحی چگونه است؟

اختلال پردازش شنوایی - بدشنوایی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

انحرافات جنسی چیست؟

درمان پیرگوشی-قسمت اول

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

موفقیت کاشت مو با مراقبتهای پس از آن

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

نکاتی برای پوست های مستعد آکنه و جوش

درمان دارویی بیماری پیرونی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

چاقی و زیادی تغذیه در کودکان پیش دبستانی