باسلام مردی هستم متاهل و۵٢سن دارم و موهای وسط سرم تقریبا ریخته است زمانیگه مقداری غذاهای ترش بخورم وسط سرم شروع به عرق میگند وعلتش برایم نا معلوم است خواهشمندم مرا راهنمایی بگنید. متشگرم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

علتش ریزش مو شما برای بنده هم نامعلومه . منتها بطور کلی توصیه در مورد مشکلات ناشی از تغذیه پرهیز از آن ماده غذایی است. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

نقش لیزر در درمان بیماریهای زنان چیست ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

علل و درمان درد لگن

جوانسازی گردن با پروفایلو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اصلاح شکل ظاهری زخم ها با تزریق ژل

نکاتی برای حفظ سلامت سینه در زنان

جوانسازی پوست دست چگونه انجام می شود؟

پانچ صورت؛ بهترین روش درمان جای جوش عمیق

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

اندولیفت چیست و چه کاربردی دارد؟