سلام خسته نباشید من در عرض ۶ ماه دوبار سی تی اسکن از سرم کردم و بسیار نگران عوارض اشعه هستم ممنون میشم توضیحی بدید که واقعا چقدر در معرض خطر قرار گرفتم و ایا فاصله ۶ ماه بازهم باعث خطر میشه یا نه ممنون

دکتر غلامرضا سیف :

سلام دوست عزیز دو بار سی تی اسکن از سر طی مدت 6 ماه عارضه نگران کننده ای ندارد [1400-11-27]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021

اهمیت ارتباط تغذیه و فعالیت های ورزشی

تعداد جلسات مورد نیاز و ماندگاری لیزر لک صورت

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

خال بکر چیست؟

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

فریز یا سرما درمانی چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نیاز های کربوهیدراتی در تمرینات و فعالیت - بخش اول

مزونیدلینگ و جوانسازی پوست

مراقبت از پاها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

روشهای رفع موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]