سلام 35ساله هستم مدت یکساله تمام موهای سروبدنم دچارموخوره شدن خواستم ببینم مشکل چی میتونه باشه درطی همین مدت بیشترموهام سفیدشدن وریزش دارن

دکتر سهیلا طاهری :

براي موخوره از ماسكهاي بعد از حمام روي ساقه مو ميتوانيد استفاده كنيد.سفيد شدن مو درماني ندارد. ريزش مو هم از نظر علل ان بايد بررسي و سپس درمان شود. [1396-10-05]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

قارچ ناخن و عوامل ایجاد آن

اسپیرونولاکتون در درمان جوش

روش شنوایی-کلامی تا چه زمانی باید ادامه پیدا کند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان بیش فعالی وبی توجهی کودکان با تکنیک نوروفیدبک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بهترین درمان گودی زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

برگرداندن وازکتومی

جوانسازی پوست با آر اف فرکشنال

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]