سلام من ٢٦سالمه ٤ماه ازدواج كردم بعضي وقتا قرص ارژانسي استفاده ميكنم اينماه دوبار پريود شدم بايد ١٣اذر ميشدم يبار ٣اذر شدم يه هفته به صورت لكه قهوه اي بود وخيلي كم الانم ٢٣اذر دوباره مريض شدم علتش چي ميتونه باشه

دکتر نرگس علیان :

به علت مصرف قرص اورژانسی نامنظم حداکثر یکبار درماه باید مصرف بشه وزیادش اصلا خوب نیست [1396-09-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

خطر جدی نگرفتن پارگی پرده گوش

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چه زمانی برای ماموگرافی مناسب است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بحثی درباره هوش و تفاوتهای آن بین گونه ها و نژادهای مختلف ( قسمت اول)

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی- 5

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

جوانسازی گردن با پروفایلو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نقش کافئین در ورزشکاران

نقش تغذیه در سلامت چشم و بینایی - بخش دوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

لبهای خوش فرم و زیبا داشته باشیم

ناباروری چیست؟