سلام. نامزد من بيماري پوستي پسوريازيس دارد. به متخصص پوست مراجعه كرديم و مي دانم كه درمان قطعي ندارد و فقط ميتوان بيماري را كنترل كرد و اين را هم ميدانيم كه اين بيماري وراثتي ست. حال سوال من اين است كه اگر من بخواهم بچه دار شوم آيا در زمان بارداري يا قبل و بعد از آن كاري هست كه انجام دهم و مطمئن بشم كه فرزند من دچار اين بيماري نميشود يا اينكه هيچ راه حلي ندارد و هميشه اين احتمال براي فرزند من وجود دارد؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

درسته که ارث یکی از عوامل مستعد کننده ابتلا به پسوریازیس و بسیاری از بیماریهاست اما این به معنای ابتلای صد در صد فرزندان به پسوریازیس نیست. پسوریازیس شیوع تقریبا یک درصدی در کل جامعه دارد و در فرزندان افراد مبتلا این شیوع یک مقدار بیشتر است. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

شوره سر و ریزش موقت مو

پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

مقایسه جوانسازی پوست با لیزر اندولیفت و هایفوتراپی

حرکات ورزشی مک کنزی مفید برای کمر درد

راهکارهایی جهت ترک غذا خوردن احساسی

سرطان بیضه با چه عوارضی همراه است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ریزش مو در تابستان

انواع روشهای لایه برداری پوست