سلام تو رو خدا کمکم کنید من هر چی سبیلمو اصلاح میکنم بازم جای اصلاحش سیاهه دو بار لیزر کردم ولی تاثیری نداشت اصلا سفید نمیشه سبیلم و روی چانم سیاهه و مو هست اصلا نمیشه صافش کرد هر چی تیغ میزنم صاف نمیشه مو هست ولی نمیشه کندش نمیدونم چیکار کنم تازه رشد سبیل ریشم خیلی زیاده

دکتر سهیلا طاهری :

شما بايد موها را ليزر كنيد. دوبار ليزر تاثير چنداني نداره و بايد جلسات زيادي انجام بشه.بعلاوه ممكنه دو ناحيه چانه و پشت لب لك هم داشته باشيد كه درمان خودش را نياز دارد. [1396-09-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان، خیابان بزرگمهر اول هشت بهشت غربی، مجتمع فدک، واحد 401
تلفن : 32665291 - 031

درمان و علت قفل شدن زانو هنگام بلند شد و راه رفتن

آیا لنف نود گردن خطرناک است؟

پارگی دیسک کمر چه علائمی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

باید و نبایدهای انجام فعالیت های فیزیکی بعد از عمل جراحی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پی آر پی روشی موثر در درمان جای جوش

پلاسما تراپی چیست و چه کاربردهایی دارد؟

صرع چیست و درمان غذایی آن چگونه است ؟ قسمت اول

جلوگیری از پیدایش لکه های قهوه ایی پوست

تزریق چربی به صورت چقدر ماندگاری دارد؟