سلام و خسته نباشید. یه سوال داشتم. من همسرم بیماری هپاتیت سی داره. من امروز آزمایش دادم که ببینم خودم هم این بیماری رو دارم یا خیر اما تا وقتی جوابشو بگیرم خیلی تو فکم. گفتم از شما بپرسم. ممنون میمش کمک کنی. اینکه احتمال داره که منم این بیماری رو داشته باشم؟ و اینکه ما بچمون حدود چهل روزشه. چقدر احتمال داره که بچمون هم این بیماری رو داشته باشه؟ ممنونم و موفق باشید

دکتر نرگس علیان :

سلام بله امکان انتقال به بچه هم هست وباید چک شود [1396-10-11]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

علت و درمان شب ادراری در بزرگسالان

نکات مهم تزریق ژل لب

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پوستی شاداب و جوان با ویتامین ها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

پس از تزریق فیلر منتظر چه نتایجی می توان بود؟

لیفت بینی مناسب چه کسانی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تزریق فیلر چگونه سیاهی زیر چشم را رفع میکند؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

بی اختیاری ادراری در اثر مننگوسل یا میلومننگوسل

ورزشهای روی صندلی برای درمان آرتروز زانو

انواع روش های جراحی پروستات و عوارض آنها