سلام خسته نباشد. من دختر ام ۲۵ ساله پوست زیر بغل و کشاله ران و اطراف گردنم تیره شده و حالت زشتی پیدا کرده برای رفع این تیرگی باید چکار کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

البته تیرگیپوست نواحی چین دار بدن ممکنه علل متفاوتی داشته باشه .اما از علل شایع اون حالتی است بنام آکانتوزیس نیگریکانس که در این حالت پوست نواحی یاد شده تیره و باصطلاح مخملی میشود.این حالت ممکن است اولیه باشد یا همراه با بعضی از بیماریها که پزشک علاوه بر شرح حال و معاینه گاها ممکنه بررسیهای تشخیصی دیگری نیز انجام دهد. توصیه به کاهش وزن و درمان اضافه وزن و چاقی اهمیت زیادی دارد. [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بررسی راه های درمان درد ستون فقرات و پیشگیری از آن

پلاسماجت غبغب چگونه انجام میشود؟

لیزر کم توان چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بی اشتهایی ( پرخوری ) عصبی در دختران و زنان جوان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

راه های درمان لک صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان زانو درد با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

تشخیص سرطان کولورکتال با تصویربرداری

آیا ضربه به بیضه باعث ناباروری میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پیرگوشی چیست ؟( قسمت چهارم )

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]