سلام و قتتون بخیر امتحان دارم و اگر برای سه روز متوالی دو روز قبل و یک روز امتحان روزی یک عدد صبح پروویجیل استفاده کنم برای تمزکز و یاد آوری روز امتحان موثر هست

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام بر شما بزرگوار . نام دیگر آن مودافینیل است موارد مصرف : بهبود بیداری در بیماران مبتلا به خواب آلودگی بیش از حد در طول روز مثل نارکولپسی، سندرم HS /OSA و نقص خواب در شیفت کاری (SWSD)،درمان ضعف ناشی از مولتیپل اسکلروزیس (MS) به علت ایجاد اثرات روانگردانی و سرخوشی ناشی از این دارو احتمال سوء استفاده از دارو می رود. [1396-10-13]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

موها و سلامتی

علت درد گردن و بهترین راه درمان گردن درد

بررسی انواع تومورهای بدخیم پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

راههای تشخیص آسم در کودکان چیست ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

علل ریزش مو و ابرو ، راهکار درمان آن

نقش استرس در ابتلا به سرطان پستان

اندولیفت چیست؟

بیماری پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]