با سلام و عرض ادب . دختری 30 ساله هستم . متخصص زنان برای درمان جوش و موی زاید که مشکل 10 ساله ی بنده هست به بنده قرص دیان دادند اما نفرمودند که از چندم و به چه نحوی مصرف کنم ممنون میشم بفرمایید دستور مصرف این قرص رو چون توی هر سایتی یک جور راهنمایی کردند

دکتر نرگس علیان :

سلام از روز سوم پریود باید مصرف شود تااتمام بسته [1396-10-02]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان خیابان توحید چهاراه شریعتی مجتمع ماکان ۳ طبقه اول واحد ۱
تلفن : 36242752 - 031

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان آلزایمر و دمانس

جراحی زیبایی پلک برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علت شلی پوست چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علل درد گردن

مشکلات نخاعی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

اوزون تراپی مو چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

نکات مراقبتی قبل و بعد از نمونه برداری کبد

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان آرتروز زانو