سلام من ی پسری ۲۷ ساله اهل شیرازم ازدواج کردم خودم دچار مشکل گفتار بودم حرف ر را و تلفظ میکنم ایا امکانش هست ک این مشکل ب بچه ام منتقل بشه ایا راهی وجود داره ک این مشکل از بین بره یعنی این ژن را از بین ببرم در صورت انتقال ب بچه ام

لیلا رستم شیرازی :

سلام،در زمینه ی ابتلا به لکنت،وجود سابقه فامیلی در نظر گرفته میشود ولی تاثیر آن صددرصد نیست. در بسیاری موارد فرزندان والدین دارای لکنت، لکنت ندارند و در مواردی فرزندان والدین بدون لکنت، لکنت میکنند. شما برای کنترل لکنت خود اقدام کنید و نگرانی غیرضروری نداشته باشید.موفق باشید. [1396-11-26]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان رحیم ارباب ، ساختمان کاملیا ، طبقه سوم
تلفن : 36643711 - 031

با انواع فیلرها آشنا شوید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کاشت مو به روش FIT

بهترین مارک های بوتاکس در ایران

لیفت و جوانسازی پوست بدون جراحی با هایفوتراپی

عکس دندان در چه مواقعی تهیه میشود؟

ماندگاری بوتاکس چقدر است؟

مراقبت های بعد از تعویض مفصل لگن و ران

مفصل شارکو چیست و چگونه درمان می شود؟

سونوگرافی کالر داپلر واژینال رحم و تخمدان