سلام مجدد.معذرت در پی ادامه جواب.شما به سوال قبلیم.همان در.مورد لاغری بود که شما گفتید.به مدت۴ماه از.ویتاگلوبین استفاده کنم.خواستم بپرسم.من الان از قرص جوشان مولتی ویتامین.مصرف میکنم.خواستم ببینم که این قرص هم همان کار.ویتاگلوبین.را انجام میدهد یانه؟ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،استفاده از قرص توصیه میشود برای اثربخشی بیشتر [1395-06-08]

پاسخ سوال پزشکیلاغری

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درمان دررفتگی مادرزادی لگن در نوزادان با بریس

صفر بودن تعداد اسپرم یا آزوسپرمی

درباره جوش های سر سیاه و درمان آن بیشتر بدانیم

بیوپسی پستان تحت گاید سونوگرافی چه کابردها، مزایا و معایبی دارد؟

کم کاری تیروئید و نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آکنه رزاسه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوانسازی زیر چشم با تزریق چربی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بکارگیری لیزر کم توان برای بهبود زخم

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]