سلام.خانم دکتر قبلا خدمتتون گفته بودم که دو سمت لب بالام هم در مدل و هم در سایز عدم قرینگی دارد و عکس لب هایم رو هم خدمتتان فرستادم و در مورد راه حل اصلاح این عدم قرینگی سوال کردم که شما پاسخم را دادید.فقط می خواستم بدانم آیا تزریق چربی هم می تواند عدم قرینگی لب های من را اصلاح کند؟ در ضمن من تا بحال تزریق ژل نداشته ام.و یه سوال دیگه ام دارم ، اینکه وقتی یکی از این راه ها را امتحان کردم و پس از مدتی تاثیر آن رفت می توانم دوباره آن را تکرار کنم؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،درمورد تزریق چربی نظربنده مثبت نمی باشد ولی برای حالت دادن به لب ها معمولا ژل توصیه میشود و میتواند تکرار گردد. [1395-07-05]

پاسخ سوال پزشکیلب اصلاح تزریق

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سونوگرافی بیوفیزیکال چگونه انجام می شود؟

افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان در ارتباط با سابقه خانوادگی

ده علت شایع درد باسن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دلایل شایع و نادر کمردرد

پیچ خوردگی تخمدان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

غر زدن کودک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

ازدواج بی وصال چیست و چه عللی دارد؟

بررسی روش های درمان دیسک کمر

تأثیر ویتامین C روی پوست