سلام خانم دكتر عزيز.خواهرم داره موهاي صورتشو ليزر ميكنه چانه و پشت لب .دومين جلسه هم عين اولين جلسه ليزر بعد دو هفته موها ميريزه؟بعد ليزر صورتش خيلي دون دون سياه ميشع ممنون همرو جواب بدين

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،بعد از لیزر بایستی از کرمهای ترمیم کننده تجویز شده توسط پزشک استفاده نماییدو حتما ضد آفتاب مناسب مصرف نمایند. [1395-09-13]

پاسخ سوال پزشکیچانه لب

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

هفت علامت خطر در بارداری که نباید فراموش شوند

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

گرگرفتگی دوران یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درماتیت سبورئیک

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اثر تغذیه بر سلامت چشم

پسوریازیس یا صدف پوستی چیست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

با انواع فیلرها آشنا شوید

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ریزش مو در تابستان

جوانسازی صورت با پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

هیچ وقت هیچ چیزوهیچ کس رابی جواب نگذار

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]