سلام آقای دکتر من به دکتر احد رازی متخصص پوست و مو در شهرمان برای درمان آکنه مراجعه کردم ایشون برام رواکوتان 20 میلیگرمی و پردنیزولون 5 میلی روزی یه دونه تجویز کردن. من تاحالا چندتا متخصص پوست رفتم و فقط رواکوتان تجویز شده واسم و این پردنیزولون دفعه اولمه که میخورم دلیل همراهی این دو تا قرص چی هست؟ و نقش پردنیزولون چی هستش؟ پسر هستم. چون دکترم مسن بود احساس میکنم تجویزشون اشتباه بوده یا دقت کافی نداشت

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،بنظر بنده نیازی نیست که مصرف پردنیزلون را ادامه دهید چون حاوی کورتون بوده و عوارض جانبی زیادی را دارد. [1395-09-13]

پاسخ سوال پزشکیپوست مو درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

عدم تقارن صورت و درمان با تزریق ژل

کلاس های آمادگی برای زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تزریق فیلر زیر چشم

تاثیر دستگاه های فانکشنال ارتودونسی در جلوگیری و درمان ناهنجاری های رشدی فک

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

وضعیت رژیم غذایی قهرمانی

اگر لب های شما خشک است باید بدانید

علل افتادگی و پیری پوست و درمان آن

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]