سلام : خانم من دختری 18ساله هستم در اثر استرس جلوی مو ها م ریخت قبلا موها م خیلی پر بود چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟ سوال دیگه هم داشتم اینکه قسمتی از ابرو مو آرایشگاه برد حدود 1میلی رشد کرده شنیدم ما ینو کسید یل عالیه برا ابرو میخوام طی 2هفته رشد کنن چ کنم؟؟؟؟؟؟؟

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،ماینوکسیدیل را بهتر است تحت نظر پزشک مصرف نمایید.که نحوه مصرف و دوره را برای شما تجویز نمایند.محصولات دیگری هم هستند که میتوانند به رشد مو کمک کرده که البته با نظر پزشک مطابق جنس مو شما و علت ریزش قابل تجویز می باشند [1395-09-15]

پاسخ سوال پزشکیاسترس مو ابرو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مراقبت های سه ماهه اول بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پنج راه حفاظت از پوست

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کیست کلیه، علت، عوارض، تشخیص و درمان

تغذیه در کودکان بیش فعال

گیر افتادن عصب اولنار و درد دست

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

انواع سونوگرافی و آمادگی قبل از آنها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

ماندگاری لیفت ابرو با بوتاکس

هایفوتراپی روشی مؤثر برای جوانسازی و لیفت صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]