سلام دکتر مادر من ۵۵ سالشه ناخنهای دستش از پوستش جدا میشن ما تو شهرستان زندگی میکنیم دکترای اینجا نتونستن درمان کنن و متاسفانه امکان وهزینه مراجعه به دکتر تو شهر دیگه نداریم میخاستم از شما علت و درمانشو بپرسم مادرم از انجام کارهای روزانش ناتوان شده چون نانخنها بیشتر جدا میشن و به همه چی گیر میکنن

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،بایستی از میوه های گرمسیری نظیر موز،خرما و آناناس تغذیه کنند.اگر امکانی فراهم کنید که معاینه حضوری شوند،بهتر است [1395-09-22]

پاسخ سوال پزشکیمادر درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

فرسایش مینای دندان

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

کاشت ابرو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

شناسایی نوعی ماده سرطانزا به نام آکریلامید در سیب زمینی سرخ شده

رنال کولیک چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سونوگرافی آنومالی اسکن چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کلاژن سازی پوست چگونه است؟

موثرترین روش درمان زگیل تناسلی چیست؟