سلام خانم دكتر عزيزم.خانم دكتر من پام و روي دستم سه جهار تا لك قرمز هست به خاطر اپيليدي مو زير پوستي بود مو. رو دراوردم جاش قرمز ه هر كاري كردم نرفت ترميم كننده دكتر ژيلا و ميموزا سي گل زدم يه در هفته همون جور قرمزه جي كار كنم لطفا دارو با قيمت مناسب معرفي كنيد ممنونم خيلي ماهيد

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،ترمیم کننده های ذکر شده را روزی سه بار استفاده نمایید. برای جلوگیری از ایجاد مجدد موهای زیر پوستی از محلول حاوی کلیندامایسین بعد از هر بار اصلاح استفاده کنید [1395-12-04]

پاسخ سوال پزشکیلک مو پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

ادرار در کجا جمع می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

علت و درمان درد دنبالچه در بارداری

عواملی که منجر به افزایش احتمال طلاق میشود

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

آیا سرطان یا بدخیمی پروستات قابل درمان است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چرا جوش میزنیم و درمان جوش یا آکنه چیست؟

ناخن جوی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تاثیر پی آر اف در جوانسازی پوست و درمان ریزش مو

تشخیص اختلالات جنینی با تست آمینوسنتز بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

سیاهی پشت کمر نشانه چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]