سلام خسته نباشید من تصمیم گرفتم ماینوکسیدیلپنج درصد یه روزی دو سیسی تقریبا میزدمو ترک کنم بهترین راه چیه که موهام نریزه البته در کنارش تونیک گیاهی هم میزنم سوال دیگم اینه که من مشگل تپش قلبم و نفس تنگی که جدیدا اینطور شدم ممکنه به خاطر ماینو باشه چون من چار ساله مداوم میزنم باتشکر

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،قطع ماینوکسیدل باید طبق نظر پزشک متخصص انجام گیرد که سبب ریزش بعد از قطع نشوید.ماینوکسیدل بصورت معمول در فرم موضعی این عوارض را ندارد اما بعد از مشورت با متخصص قلب شاید تصمیم به قطع گرفته شود [1395-12-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

کاهش عوارض ماموپلاستی با این اقدامات

کلاژن چیست؟

علائم بیماری آسم و راه های تشخیص و درمان آن

عمل تعویض پروتز سینه به چه علت انجام میشود؟

درمان بدون جراحی کیست بیکر یا ورم پشت زانو

دلایل ایجاد کننده دیسک گردن و پیشگیری از آن

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان کک و مک با لیزر

توصیه های عمومی برای بیمار مبتلا به سرطان

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

تزریق ژل یا فیلر و سوالات رایج در این زمینه