باسلام خدمت خانم دکتر عزیز،ناخنای من مادززادیی مشکل داره،خیلی خیلی نازکه مثل پوست میمونه،کاشت هم گذاشتم ولی حساسیت نشون میده ناخنام،اطرافش پوست،پوست میشه وخارش پیدا میکنه،میخوام بدونم تومرکزشما خدمات مناسب من هست. البته من دکترزیادرفتم ازبچگی،ولی فایده ای نداشته. الانم 32سالمه.ممنون میشم. ازپاسخگویی وراهنماییتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،قرص اکوفان را روزی 2 مرتبه مصرف نمایید [1396-02-09]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

جوانسازی و لیفت صورت به کمک روش پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزایای کاشت مو به روش SUT (اس یو تی)

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مهمترین کاربردهای لیزر کیوسوئیچ

بررسی انواع تومورهای بدخیم پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لکه های صورت یا ملاسما

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه در تعطیلات نوروز

مراقبتهای پس از جراحی زیبایی بینی ـ قسمت اول

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

شایع ترین علائم دیسک گردن را بشناسیم

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

روشهای پیشگیری و علائم اگزما چیست؟