سلام خانم دکتر عزیز .من مادرم روی دستاش پر از لکه های درشت کهولت سن هست تقریبا اندازه یه عدس شایدم بزرگتر یا کوچکتر. و احساس میکنم به مرور داره بیشتر میشه آیا با لیزر رفع میشن؟؟ چند جلسه لازمه و چقدر هزینه شه که مزاحمتون شم.با تشکر

دکتر گیتا فقیهی :

سلام شما جهت تست با لیزر و انجام مشاوره رایگان میتوانید عصر روزهای زوج تشریف بیاورید کلینیک اگر نتیجه تست با لیزر کیوسوئیچ مثبت بود درمان آغاز میشود. [1396-07-24]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

پیشگیری از کیست کلیه، علائم کلیه پلی کیستیک

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تکامل ساختار رگهای مغزی از ماهی ها تا انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

میکرودرم ابریژن روشی غیر تهاجمی برای جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اصلاح شکل ظاهری زخم ها با تزریق ژل

اختلال جنسی در مردان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

کاربردهای مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

نقش خانواده ها در بهبود مشکلات کودکان نارساخوان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

ریزش موی آندروژنیک یا ارثی در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]