با سللام خدمت خانم دکتر محترم من حدود 2 سال است که از ماینوکسیدل5درصد استفاده میکنم . 1 هفته پیش بر اثر یک حادثه سر من شکست و 3 تا بخیه خورد. میخواستم بدونم که من الان از ماینوکسیدل تا چه زمانی نباید استفاده کنم؟چون میترسم اگه استفاده نکنم موهام بریزه. باتشکر.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام تا 3 هفته از محلول استفاده ننمایید [1396-10-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مورفولوژی یا شکل طبیعی اسپرم چگونه است؟

درمان ریزش سکه ای ریش اقایان

توده هیپواکو چیست و چه علائمی دارد؟

لیزر فرکشنال CO2 و جوانسازی پوست

پاسخ به سوالات متداول در باره خطوط اطراف چشم

درمان خطوط پنجه کلاغی دور چشم با تزریق بوتاکس

کشیدن درن بعد از عمل پستان

تزریقات مفصلی و تاندونی به چه علت انجام می شوند؟

آناتومی ناحیه گلوتئال و ران